עברית | English
התחברות למערכת
חיפוש מהיר
 
1-700-700-993 | 077-75200-20
Our site on facebook
CryoBank > תרומת זרע > פתיחת תיק נתרמת
תרומת זרע

פתיחת תיק ובניית התהליך האישי

השלב הראשון לאחר קבלת מירב הפרטים דרך האי-מייל וטלפון, הינו פגישת הכרות וייעוץ. בשלב זה נפתח תיק לקוח כולל חומר של פרטים אישיים ורקע רפואי, בדיקות שבוצעו, השלמה של בדיקות נוספות במידת הצורך וכו'. אין מנוס גם מלחתום על מספר טפסים רשמיים לפי דרישת משרד הבריאות כולל הסכמה לביצוע התהליך והאחריות הכרוכה בכך.

מוסברים השלבים הרפואיים השונים של התהליך .שלב זה יכול להתבצע עם הרופא המפנה במרפאתו, רופא במרכז בריאות האשה של קופת חולים, או מנהל בנק הזרע.

בשלב זה נקבע פרוטוקול אישי שיכול להתבסס על המחזור הטבעי או בשילוב תרופות המשמשות להשריית ביוץ (התרופות יכולות להינתן במסגרת קופת החולים). ההחלטה נתונה בידי הרופא המטפל ותלויה בגיל , קיום ביוץ ספונטני וכו'.

הבדיקות שאנו מבקשים לבצע הינן בדיקות נדרשות אצל כל אישה שבהריון. הבדיקות מנסות להקטין עד למינימום מחלות שעשויות לפגוע בעובר ולכן חשובות מאד

 
יצירת קשר
לקבלת מידע נוסף בטלפון באופן דיסקרטי ללא התחייבות, אנא מלאו את הטופס ונציגה שלנו תחזור אליכם בהקדם.
שם מלא :
אימייל :
טלפון :
קוד אבטחה :
הנציגה תזהה עצמה בשמה הפרטי ולא כבנק הזרע.
 
 
הידעת?
בנק הזרע CryoBankIsrael  הינו הנציג הבלעדי של בנק הזרע הדני הגדול והמוערך ביותר באירופה - Cryos Denmark.
 
 
CryoBank © כל הזכויות שמורותבניית אתרים