תורם מספר 225

סוג תורם: קלאסים
נתונים פיזיים
גובה: 1.95 מ'
משקל: 95 קג'
מבנה גוף: אתלטי / שרירי
צבע שיער: שטני
אופי שיער: חלק
צבע עיניים: ירוק / כחול
גוון עור: בהיר
מערכת בדיקות גנטיות
בריא , אין מחלות נפשיות במשפחה
גנטיקה: נבדק ולא נמצא נשא ל 43 מחלות ויותר מ 90 מוטציות
קריוטייפ: כן
סוג דם: +O
הורים
מוצא האב: רוסיה
עיסוק האם: ספרית
מוצא האם: רוסיה
קורות חיים
שירות צבאי: שירות צבאי מלא כלוחם חי"ר.
השכלה: סטודנט להנדסאי מכונות.
עיסוק: סטודנט
שפות: עברית, אנגלית, רוסית
התרשמות הצוות
הבחור הוא כמעט שני מטרים של קסם אישי וטוב לב! חיוך משגע ועיניים מלאות תמימות של ילד – שאינן מסגירות שמדובר למעשה בבחור בעל חוסן נפשי, כוח רצון עצום ועקשנות בריאה- שעוזרים לו להתגבר על המכשולים והקשיים שהחיים מציבים. מילדותו כבר הפגין אחריות ובגרות- מעיד כי אימו נתנה לו כלים רבים כדי לבנות את עתידו והוא חב לה המון על כך- משם נבנתה תפיסת עולמו: "החיים הם מה שאדם עושה מהם- לנו היכולת להרים את עצמינו". בחייו האישיים ניתן לראות כי הוא מיישם את תפיסתו- אינו מוותר לעצמו ולמרות קשיים ומכשולים- משיג את מבוקשו ומצטיין בכל תחום שעוסק.
תחומי עניין
ספורט – כדורגל, כדורסל, טניס, אוהב סרטים, בילויים, טיולים בחו"ל.
אסטרולוגיה / נומרולוגיה
תפיסת העולם והדברים החשובים בחיי: חשוב לי להצליח במובן של להיות עצמאי, לא להזדקק לאף אחד. שתהיה לי קורת גג ואדם קרוב לידי – אישה/חברה, מאוד רוצה להצליח בזה ולבסס את עצמי. חשוב לי לחיות את החיים ולהנות מכל רגע – לנצל את הרגע עד הסוף כי אנחנו לא יודעים מה יהי מחר. בחיים למדתי שעל טעויות משלמים אבל אתה תמיד יכול לתקן. למדתי להיות אדם אחראי, הבנתי שהחיים שלי תלויים בי ויש לי את הכוח לשנות ולהרים את עצמי גבוה. למדתי להיות בן אדם טוב יותר.
מה אני אוהב...
סרט אהוב: הפסנתרן / טיטאניק
צבע אהוב: כחול
חיה אהובה: דולפין
ראיון אישי מלא
מזל: שור
שאיפות לעתיד: להקים משפחה, לקנות בית, לטייל בחו"ל, לסיים תואר ולהתחיל לעבוד במקום עבודה מסודר ורציני, להיות עצמאי.
נקודת חוזקה שלי: לומד וקולט מהר, יודע לעמוד על שלי, טוב לב – אוהב לעזור
נקודה שהייתי רוצה לשנות בעצמי: לפעמים אנשים מנצלים את טוב הלב שלי, הייתי רוצה להפעיל קצת יותר שיקול דעת ולדעת להבחין במי צריך את עזרתי ומי רוצה "לנצל". הייתי גם רוצה להיות פחות עקשן ויותר שמח.
למה אני תורם: המניע הוא כלכלי.
המשפחה שלי: עליתי לארץ בגיל מאוד צעיר, ההסתגלות הייתה יחסית קשה לשפה למנטאליות, התחלתי להסתגל באמת כשעברתי לפנימייה. שמח מאוד על שעשיתי את המעבר הזה זה דחף אותי לעשות דברים טובים כמו להתרכז ולהשקיע בלימודים. רכשתי עצמאות בגיל מוקדם יחסית. משקיע מאוד במערכת היחסים עם אמא שלי, מבקר אותה ומטפל בכל מה שהיא צריכה, דואג לה בכל דרך אפשרית.
מה עושה אותי מאושר: ארוחה טובה, אהבה, רגעים טובים עם אישה, לקחת אליפות, להפקיע גול, כשרואה את אמא שלי מקבלת אותי ומנשקת אותי. אוהב להרגיש שאני עוזר לאנשים.