תורם מספר 228

סוג תורם: קלאסים
נתונים פיזיים
גובה: 1.81 מ'
משקל: 83 קג'
מבנה גוף: אתלטי / שרירי
צבע שיער: שחור
אופי שיער: גלי
צבע עיניים: חום
גוון עור: שזוף
מערכת בדיקות גנטיות
בריא , אין מחלות נפשיות במשפחה
גנטיקה: נבדק ולא נמצא נשא ל 44 מחלות ויותר מ 90 מוטציות CMA - ,תקין
CMA: כן
קריוטייפ: כן
סוג דם: +O
הורים
מוצא האב: ישראל / יוון / פולין
עיסוק האם: מטפלת הוליסטית
מוצא האם: הולנד
קורות חיים
שירות צבאי: שירות צבאי מלא כלוחם בחי"ר.
השכלה: סטודנט להנדסת אנרגיה.
עיסוק: עובד במשרד הביטחון.
שפות: עברית, אנגלית
התרשמות הצוות
בחור מהמם תרתי משמע!! גוף בנוי לתלפיות,ממש מפוסל. בחור רגיש, מאוד אמביציוזי שמטרתו העיקרית בחיים ליצור כר פורה ונוח להקמת תא משפחתי חם ואוהב. אינטליגנטי מאוד, נעים לשוחח איתו על כל נושא, בעל חוש הומור מפותח ומתוחכם. כיף להיות בסביבתו, מאוד ידידותי וחברותי. בקיצור בחור שווה במיוחד!!
תחומי עניין
ספורט, אומנויות לחימה משולבות, מנגן בדיג'רידו, טיולים, קריאה
אסטרולוגיה / נומרולוגיה
תפיסת העולם והדברים החשובים בחיי: הדבר החשוב ביותר זה משפחה. כל מה שאני עושה בחיים, כמו פיתוח של קריירה מצליחה הוא כדי שאוכל לתמוך בדבר זה. רוצה קרקע מוצקה לעמוד עליה. בחיים למדתי לא להתפשר על זוגיות ואהבה.
מה אני אוהב...
ספר אהוב: מיליון רסיסים קטנים
סרט אהוב: חומות של תקוה / נפלאות התבונה
צבע אהוב: כחול
חיה אהובה: כלב
ראיון אישי מלא
מזל: שור
שאיפות לעתיד: להקים משפחה. לבסס את עצמי כך שאוכל לכלכל את עצמי ואת משפחתי בצורה הולמת. חשוב לי לשמור על התא המשפחתי. כל מה שאני עושה מכוון לביסוסי, כל השאר זה רק ה"מסביב".
נקודת חוזקה שלי: אינטליגנציה ואינטליגנציה רגשית מפותחות, עצמאות גבוהה וחוסן נפשי.
נקודה שהייתי רוצה לשנות בעצמי: הייתי רוצה להיות יותר רגיש כלפי הסביבה.
למה אני תורם: אני צריך לכלכל את עצמי במהלך הלימודים. גם שמח אם יכול לעזור להביא ילדים לעולם.
המשפחה שלי: הייתי מאוד עצמאי כבר מגיל מאוד צעיר. הייתי מאוד פעיל בצופים, במד"א. היו המון חברים שהקיפו אותי. גדלתי בסביבה מאוד תחרותית.
מה עושה אותי מאושר: אני מרגיש מאוד מחובר ברגעים של התפכחות והבנה. מאוד אוהב שיחות נפש. מרגיש סיפוק עצום מטיפוס והגעה לפסגה – יש בזה משהו מאוד טהור להגיע למקום שקט אחרי מאמץ עילאי. הטבע גורם לי להרגיש מחובר.