סוג תורם: הבלעדיים
נתונים פיזיים
גובה: 1.80 מ'
משקל: 74 קג'
מבנה גוף: אתלטי
צבע שיער: שטני
אופי שיער: חלק
צבע עיניים: כחול
גוון עור: בהיר
מערכת בדיקות גנטיות
בריא , אין מחלות נפשיות במשפחה
גנטיקה: עבר ריצוף גנים, CMA - כן
קריוטייפ: כן
סוג דם: +A
הורים
עיסוק האב: אל"מ בקבע, מרצה במכללה (תואר שני)
מוצא האב: רומניה / צ'כיה
עיסוק האם: מנהלת ספריה (תואר שני במידענות)
מוצא האם: צ'כיה
קורות חיים
שירות צבאי: שירות מלא במערך ההגנה האווירית
השכלה: סטודנט לתואר ראשן רב תחומי במדעי הרוח: סוציולוגיה, פסיכולוגיה וספרות
עיסוק: סטודנט
שפות: עברית, אנגלית, ספרדית
התרשמות הצוות
חיוך אחד של 333 יכול להאיר חדר שלם! שפתיו הפשוקות חושפות שורת שיניים לבנות, ישרות ובוהקות. גם עיניו הכחולות מנצנצות ומשדרות חום ואמפתיה לכל עבר. מדובר בבחור יפה תואר ומרשים ביותר- גופו אתלטי, חטוב וגמיש, שערו מלא ועשיר ויש לו אף מעוצב ומעט כפתורי- הכל אצלו מתחבר יחדיו ויוצר שלמות! 333 הוא בחור אינטליגנטי ביותר, בעל שפה רהוטה, סקרנות בריאה ותשוקה ללמוד כמה שיותר על העולם סביבו. הוא מגיע מבית בעל אווירה אקדמית לימודית, מגיל צעיר ספג את אהבתה של אמו למילה הכתובה- ואהבה זו מלווה אותו עד היום- גם כתחביב וגם כתחום מרכזי בלימודיו באוניברסיטה- לצד פסיכולוגיה וסוציולוגיה- הבנת האדם והחברה. יש לו חוש הומור מפותח ושנון והוא יודע לפלפל כמעט כל משפט במעט הומור, זה תענוג צרוף לדבר עם הבחור- גם שיחות עומק, בהן הוא שוחה בטבעיות עם שפתו העשירה והמגוון העצום של תחומי ידע שיש לו, וגם שיחות קלילות, בהן הוא תמיד יודע לתת הרגשה טובה ולהעלות חיוך. הוא בחור שפשוט כיף להיות במחיצתו! את הידע העצום והחכמה שלו הוא אוהב לחלוק- הוא שואף להיות מרצה באקדמיה (כאביו), ללמד כמה שיותר- ובמקביל- לא להפסיק ללמוד דברים חדשים ולהתפתח. אין לנו ספק שיהיה מרצה דגול, שידע להעביר את הצימאון שלו לידע לתלמידיו והם יעריצו אותו- כמונו!
תחומי עניין
קולנוע, מוסיקה, קריאת ספרים
אסטרולוגיה / נומרולוגיה
תפיסת העולם והדברים החשובים בחיי: העקרונות שמנחים אותי בחיים הם להיות אמיתי ולהיות מודע לחוסר הביטחון שקיים אצל כל אחד מאיתנו. מאמין בקארמה- לעשות רק מעשים טובים ולמשוך לעצמך חזרה רק טוב. מאמין שהכל קורה מסיבה כלשהי שאותה אנחנו לא יכולים לתפוס- גורל.
למדתי לא לשפוט אנשים מבלי להסתכל על הצד שלהם, כלומר, לא לשפוט רק תוך התייחסות לצד שלי בלבד.
מה אני אוהב...
ספר אהוב: אלגנטיות של קיפוד
סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול
צבע אהוב: תכלת
חיה אהובה: כלב
ראיון אישי מלא
מזל: אריה
שאיפות לעתיד: ללמד וללמוד- תמיד להמשיך ללמוד.
להיות מרצה באוניברסיטה.
נקודת חוזקה שלי: תמיד משתדל לתת מעצמי כמה שיותר.
יש לי חוש הומור מפותח.
ביקורתי במובן החיובי- גם כלפי עצמי.
נקודה שהייתי רוצה לשנות בעצמי: הייתי רוצה לשמור פחות דברים בבטן ושיהיה לי קצת יותר ביטחון
למה אני תורם: מניע כלכלי בעיקר
המשפחה שלי: מערכת יחסים טובה מאוד עם המשפחה, הורים תומכים ומעודדים, שגם יודעים לתת ביקורת כשצריך. ביחסים קרובים מאוד עם אחי הגדול, ובקשר חם עם אחותי הקטנה. ילדותי הייתה טובה ונעימה- מעולם לא חסר לי דבר.
מה עושה אותי מאושר: החברים והמשפחה! שגורמים לי להמשיך ולרדוף אחר האושר