סוג תורם: קלאסים
נתונים פיזיים
גובה: 1.80 מ'
משקל: 62 קג'
מבנה גוף: רזה
צבע שיער: חום בהיר
אופי שיער: גלי
צבע עיניים: כחול
גוון עור: בהיר
מערכת בדיקות גנטיות
בריא , אין מחלות נפשיות במשפחה
גנטיקה: נבדק ולא נמצא נשא ל 44 מחלות ויותר מ 90 מוטציות
קריוטייפ: כן
סוג דם: +O
הורים
עיסוק האב: נגר (הנדסאי)
מוצא האב: אוקראינה / גרמניה
עיסוק האם: מורה (תואר II במוזיקה וחינוך)
מוצא האם: אוקראינה / פולין
קורות חיים
שירות צבאי: שירות צבאי מלא כלוחם.
השכלה: סטודנט למדעי המחשב
עיסוק: כיום סטודנט למדעי המחשב ומדריך חוגי ילדים לפיתוח הדמיון והחשיבה.
שפות: עברית, אנגלית, רוסית
התרשמות הצוות
אי אפשר שלא להתאהב בבחור הזה. אי אפשר שלא להתאהב בעיניים הכחולות, במבט החודר, המשדר טוב לב. המראה הצנוע שלו לא מסגיר את העוצמה הטמונה בבחור. הוא מאוד פעיל חברתית, רודף צדק, בעל אידיאלים נעלים. חובב מושבע של ספורט אקסטרים, מאוד סקרן, לא מפחד מכלום, תמיד יבדוק לאן עוד אפשר לשאוף ולהגיע.
מבחינתו- השמים הם לא הגבול, רק עוד מכשול קטן בדרך לאין סוף.
תחומי עניין
מוזיקה – לעשות ולגלות, ספורט אקסטרים – טיפוס הרים, כדורסל
אסטרולוגיה / נומרולוגיה
תפיסת העולם והדברים החשובים בחיי: להיות אדם טוב מאוד זה ערך עליון! להיות מוסרי מצד אחד ומצד שני לא לתת לאנשים אחרים לרמוס אותך. בסופו של דבר מאמין בחיה ותן לחיות, לא מאמין בשנאה וגזענות על שום צד שלה. חשוב שתהיה לך מטרה בחיים, אדם לא עסוק זה לא דבר בריא. למדתי שמעגל חברתי זה דבר מאוד חשוב, וככל שהוא טוב ואיכותי יותר זה ממנף אותך להיות אדם טוב יותר.
מה אני אוהב...
ספר אהוב: הדבר / קאמי
סרט אהוב: פורסט גאמפ
צבע אהוב: אין מועדף
חיה אהובה: אוהב חיות באופן כללי
ראיון אישי מלא
שאיפות לעתיד: לסיים בהצלחה את הלימודים. להצליח במסגרת מלגה יוקרתית שקיבלתי, פרוייקט עצמי. לטווח הארוך, להקים עסק עצמאי בתחום ההיי-טק. שואף להרגיש שבגיל מופלג יש לי משהו להתגאות בו, שהשארתי משהו אחרי.
נקודת חוזקה שלי: משרה אוירה חיובית, כריזמטי, סקרן, ממנף דברים קדימה – כל דבר שעושה, אני מקדם.
נקודה שהייתי רוצה לשנות בעצמי: הייתי רוצה להיות קצת יותר מתון לפעמים.
למה אני תורם: מניע כספי, נוסף למקרה שהכרתי של מישהי שהצליחה להיכנס להריון מתרומת זרע – זה נגע לליבי.
המשפחה שלי: מגיל קטן חיפשתי ריגושים, התאהבתי בגיל מאוד צעיר בספורט אקסטרים. מערכת היחסים עם ההורים מצויינת, יש לי אחיות קטנות שאני מחנך כשצריך ומגן כשצריך גם כן, אני מאמין גדול בחינוך. פונה לאמא שלי בכל דבר שאני צריך – שיחת נפש או עזרה מסוג אחר.
מה עושה אותי מאושר: הצלחה, סיפוק אישי, שקיעה, נוף יפה, שיחה טובה, חיוך.